domingo, 20 de octubre de 2013

Copa de Descens Joves Promeses - Balaguer

Bon resultats obtinguts a la Copa de Descens Joves Promeses avui a Balaguer on, en la primera cursa en aquesta especialitat que han fet els nostres nens, han pogut disfrutar i provar la modalitat de descens d'aigües braves gràcies, en tot moment, a l'ajuda i les ganes de promoure aquest tipus de proves del Sícoris Club.


Només hi hem pres part dos clubs, i tot i el domini i la superioritat que ha tingut el Sícoris en tot moment, hem aconseguit que els resultats esportius també acompanyessin aquesta magnífica jornada. No només han guanyat els que han aconseguit pujar al podi, sinó que també ho han fet tots els que hi han participat.


El recorregut, d'uns 500 metres aproximadament, tot i ser bastant pla, els competidors han hagut de passar un parell de petits raspers que hi ha quan el nivell d'aigua és suficient. Durant el transcurs de la prova ha anat disminuïnt el caval, fet que no ha suposat cap trasbals, ja que s'han pogut acabar les dues mànegues que estaven programades.


Volem felicitar als nostres palistes pels resultats que han aconseguit, però també volem animar als obridors, categoria no puntuable degut a que els nens que ho han fet encara no tenen l'edat o el nivell recomanable per a aquestes curses, que sense tenir por de res, s'han llençat al riu i han acabat la cursa molt dignament.

Esperem poder seguir organitzant curses i participar en d'altres d'aquesta modalitat, ja que ha sigut una experiència meravellosa per als nens i s'ha aconseguit que, un dia més, s'engresquin i estimin més el nostre esport.



Amb el suport del Sícoris Club no podem dir absolutament cap altra cosa que MOLTÍSSIMES GRÀCIES, i que encara que siguem un club molt petit, estem aquí per ajudar-los en el que puguem.

RESULTATS: 

 - Albert Marcelino: 5è Benjamí K1H
 - Anna Escolà: 1a Benjamí K1D
 - Fatima Moutarabi: 2a Benjamí K1D
 - Roger Barbosa: 4t Aleví K1H
 - Josep Domingo: 3r Infantil K1H
 - Nil Ortiz: 4t Infantil K1H
 - Oriol Barbosa: 5è Infantil K1H
 - Albert Daura: 6è Infantil K1H
 - Júlia Ripoll: 2a Infantil K1D
 - Aina Rosell: 3a Infantil K1D
 - Sara Escolà: 4a Infantil K1D
 - Clara Adsuar: 5a Infantil K1D

No hay comentarios:

Publicar un comentario