sábado, 19 de octubre de 2013

I Descens del Segre Ciutat de Lleida

Avui s'ha celebrat el I Descens del Segre Ciutat de Lleida per inaugurar el Centre de Piragüistes Saúl Craviotto al barri de Pardinyes des de Vilanova de la Barca fins a la presa del Parc de la Mitjana de Lleida. Era un esdeveniment obert a tot el públic i no competitiu, i a nivell de clubs hi hem participat el Sícoris, el Nàutic de Lleida, el Castelldefels, el Baix Cinca, el Kayak Mitjana, el Costa Daurada i nosaltres, si és que no ens en deixem algun més.


La sortida s'ha fet a les intstal·lacions del Càmping d'El Racó d'en Pep, on hi havia tot tipus d'embarcacions (de mar, de riu, de pista, ...) i una molt bona organització amb uns 40 membres del Sícoris que han anat vigilant els trams difícils del recorregut.


Per l'ocasió s'ha deixat anar més aigua de lo comú al riu i s'ha aconseguit fer el recorregut amb molta més diversió i fluidesa, ja que només amb el cabal ecològic que baixa pel Segre no n'hi haguès hagut suficient per fer tot el tram sense baixar de la barca.

Com podem veure, a cada rasper i tram complicat hi havia persones de l'organització que s'encarregaven de vigilar que no passés res i tot transcurrís amb normalitat.


 Com a totes les curses i per no perdre la nostra costum, hem tingut tres petits accidents i han volcat tres embarcacions, però res més greu!!

Avui feia goig arribar a la Mitjana i veure tantes piragües baixant pel riu, i com que érem tants, hem pogut aprofitar per enganyar a una piragüista de Juneda per a que ens fes una foto.


A l'arribar, ens han donat una bossa amb una samarreta commemorativa i un entrepà de llonganissa o bacon, que ha sigut el millor que li ha passat a algun palista del club, que volia repetir i tot.

A l'acte d'inauguració s'hi ha fet el mateix que a tots, presentació de les autoritats i xerrades de tots, però la més important ha sigut la del Saúl Craviotto, que ha agraït a les entitats i a tots els clubs l'empempta que se li està donant a aquest esport a Catalunya.




No hay comentarios:

Publicar un comentario