martes, 8 de julio de 2014

3 medalles és a Deltebre i la 3a posició de la lliga a un passet!

Aquest dissabte passat vam fer la 2a Prova del Programa 2020 i la cursa en K2 3000 metres a Deltebre, sent la penúltima cursa puntuable per la lliga.



Molt contents pels resultats obtinguts pels nostres palistes, on destaquem la 3a i 4a posició d'Albert Marcelino i Adrià Farré en K1 home benjamí respectivament, la 3a posició de Sara Escolà en K1 dona infantil i la victòria del K2 Balsells - Dobarro en categoria Veterà A, davant d'un futur palista del club l'any vinent (si no l'altre), Miquel Adserà.



No obstant, encara que els resultats els considerem bons, vam tenir la nota negativa de la jornada amb les desqualificacions de Joan Domingo en benjamí i Fran Codina en aleví per uns problemes en una de les ciavogues, havent realitzat una molt bona cursa i notant la millora gràcies als entrenaments.



En la classificació de clubs, 4a posició tant en la Prova del Programa 2020 com en la cursa de K2 3000 metres, que fan que amb la suma de la totalitat dels punts aconseguits durant la temporada, i a expenses de la última prova del calendari al setembre, ens refermem i tinguem quasi assegurada la tercera plaça per equips a nivell català, abandonant també la última plaça de la província de Lleida, que recalaria a les files del C.N. Lleida.



Ara tanquem l'apartat de curses de la base fins, com a mínim, a finals del mes d'agost, però no deixem d'entrenar, ja que els resultats de l'escola han millorat molt gràcies a l'implicació dels nens i ja tenim 6 palistes més que s'han sumat als entrenaments, dels que intentarem portar a l'última prova de la lliga per que vegin l'ambient i el que és la competició al nostre bonic esport.

RESULTATS:

Albert Marcelino: 3r K1 H Benjamí
Adrià Farré: 4t K1 H Benjamí
Joan Domingo: Desqualificat (en cursa, 9è)

Fàtima Moutarabi: 8a K1 D Aleví
Anna Escolà: 9a K1 D Aleví
Roger Barbosa: 11è K1 H Aleví
Fran Codina: Desqualificat (en cursa, 8è)

Sara Escolà: 3a K1 D Infantil A
Aina Codina: 4a K1 D Infantil A
Júlia Ripoll: 4a K1 D Infantil A
Josep Domingo: 9è K1 H Infantil A
Nil Ortiz: 13è K1 H Infantil A
Albert Daura: 14è K1 H Infantil A
Oriol Barbosa: 15è K1 H Infantil A

Balsells - Dobarro: 1ers K2 Veterà A



Enllaços a les classificacions:


No hay comentarios:

Publicar un comentario