miércoles, 24 de septiembre de 2014

I Copa Nacional de Pista i XVII Descenso Internacional del Cinca

El passat 23 i 24 d'agost es va viure la festa de les piragües a Fraga, on per primer cop es celebrava la I Copa Nacional de Pista per les categories de benjamí, aleví i infantil a Mequinenza, i es realitzava també el XVII Descenso Internacional del Cinca.

El dissabte, Adrià Farré es va imposar amb claretat en la categoria benjamí, obtenint també podi Albert Marcelino, que va arribar en tercera posició, i destacar la cinquena posició de Gerard Tamargo en la seva primera competició en el nostre esport. En categoria aleví, Francesc Codina va quedar 7è i Fàtima Moutarabi 5a; en infantils Josep Domingo i Albert Daura van quedar 6è i 12è respectivament. Pel que fa a nivell de clubs, vam aconseguir la tercera posició per darrere del C.R. Burriana de Castelló de la Plana  i del C.P. Emeritae de Mérida.

L'endemà, el nostre sènior Axel Marcelino va aconseguir la 3a posició en categoria RR absolut, el K2 veterà format per Xavier Balsells i Marcos Dobarro va quedar campió de la seva categoria i el sènior Gerard Regí, juntament amb Daniel Díaz del CECB Kayak de Manresa van aconseguir la cinquena posició.