martes, 30 de septiembre de 2014

TERCERS DE CATALUNYA EN PIRAGÜISME BASE!!

El dia 13 de setembre vam aconseguir el primer trofeu important de la curta història de la secció competitiva del nostre club. A Deltebre es celebrava la última prova de la Lliga 2020 on vam aconseguir la tercera posició en la cursa i en el còmput total de la lliga. Estem contentíssims amb la tercera plaça en la nostra segona temporada completa que fem, ja que al gener no ens ho esperàvem, però el treball i el sacrifici que han realitzat els nostres palistes han donat els seus fruits. 


A nivell individual, hem aconseguit dos podis a nivell comunitari, Adrià Farré ha aconseguit la tercera plaça en la lliga en la categoria Benjamí, en el seu primer any en aquest esport, i Sara Escolà ha assolit la mateixa plaça en Infantil A.


En la última cursa també vam tenir bona participació dels nostres petits grans palistes; en benjamí masculí, Adrià Farré va quedar 3r molt a prop dels dos primers classificats, Albert Marcelino va quedar 5è i Joan Domingo 12è; en aleví masculí Fran Codina va quedar 9è i en femení Fàtima Moutarabi 6a i Anna Escolà 8a. Ja en categoria infantil, Aina Codina, Sara Escolà i Júlia Ripoll van assolir la 2a, 3a i 4a posició respectivament i per la part masculina, Josep Domingo 4t, Oriol Barbosa 8è, Albert Daura 9è i Nil Ortiz 10è.



També es va disputar la Mitja Marató de l'Ebre, en que el K2 sènior format per Miquel Adserà i Axel Marcelino van quedar 4ts, el K2 ja consolidat de Xavier Balsells i Marcos Dobarro es va imposar en categoria Veterà A i la nova incorporació del club, Astrid Adserà es va imposar en Veterà A K1.

En la classificació de la lliga, per categories, els nostres palistes han quedat en les següents posicions:

BENJAMÍ: Adrià Farré: 3r
                   Albert Marcelino: 4t
                   Joan Domingo: 11è

ALEVÍ: Fàtima Moutarabi: 5a
              Anna Escolà: 11a
              Fran Codina: 15è
              Roger Barbosa: 19è

INFANTIL: Sara Escolà: 3a
                    Aina Codina: 4a
                    Júlia Ripoll: 5a
                    Josep Domingo: 5è
                    Albert Daura: 9è
                    Nil Ortiz: 10è
                    Oriol Barbosa: 12è






miércoles, 24 de septiembre de 2014

I Copa Nacional de Pista i XVII Descenso Internacional del Cinca


El passat 23 i 24 d'agost es va viure la festa de les piragües a Fraga, on per primer cop es celebrava la I Copa Nacional de Pista per les categories de benjamí, aleví i infantil a Mequinenza, i es realitzava també el XVII Descenso Internacional del Cinca. 


El dissabte, Adrià Farré es va imposar amb claretat en la categoria benjamí, obtenint també podi Albert Marcelino, que va arribar en tercera posició, i destacar la cinquena posició de Gerard Tamargo en la seva primera competició en el nostre esport. En categoria aleví, Francesc Codina va quedar 7è i Fàtima Moutarabi 5a; en infantils Josep Domingo i Albert Daura van quedar 6è i 12è respectivament. Pel que fa a nivell de clubs, vam aconseguir la tercera posició per darrere del C.R. Burriana de Castelló de la Plana  i del C.P. Emeritae de Mérida.



L'endemà, el nostre sènior Axel Marcelino va aconseguir la 3a posició en categoria RR absolut, el K2 veterà format per Xavier Balsells i Marcos Dobarro va quedar campió de la seva categoria i el sènior Gerard Regí, juntament amb Daniel Díaz del CECB Kayak de Manresa van aconseguir la cinquena posició.



RESULTATS:

Adrià Farré: 1r Benjamí H K1
Albert Marcelino: 3r Benjamí H K1
Gerard Tamargo: 5è Benjamí H K1
Fàtima Moutarabi: 5a Aleví D K1
Francesc Codina: 7è Aleví H K1
Josep Domingo: 6è Infantil H K1
Albert Daura: 12è Infantil H K1

Gerard Regí - Daniel Díaz: 5è Sènior H K2
Axel Marcelino: 3r RR absolut
Xavier Balsells - Marcos Dobarro: 1rs Veterà 35-44