lunes, 23 de febrero de 2015

Bones sensacions en la primera cita de la temporada, a casa nostra!

Dissabte vam celebrar el Campionat de Catalunya de Kayak Cross a Balaguer i n'estem molt satisfets, tant per la part esportiva com per la part organitzativa.




Cada any intentem anar millorant en l'organització de la cursa que es disputa a la nostra ciutat i de moment, cada any hem anat incrementant de participants, una dinàmica més que positiva si tenim en compte que fa 4 anys no existia la vesant competitiva al nostre club.

Volem agraïr a tots els clubs participants, CN Banyoles, Sícoris Club, CP Castelldefels, Inuit Vilanova, Manresa, AE Xino Xano, Kayak Mitjana, Náutico o Muiño i CN Lleida per haver participat, i a la Federació Catalana de Piragüisme i a l'Ajuntament de Balaguer per deixar-nos fer possible poc a poc els nostres somnis.

A nivell esportiu, estem inmensament contents pel fet d'haver aconseguit el récord de participació del nostre club en tota la curta història, amb un total de 23 participants, sent el tercer club més nombrós en aquesta competició.


Destaquem el 2n lloc de Francesc Codina que, sent el seu segon any de piragüisme s'ha proclamat Sotscampió de Catalunya Infantil B i que està seguint una molt bona progressió que esperem que segueixi donant fruits. També volem destacar el 4t lloc d'Adrià Farré en categoria Aleví, tenint en compte que és de primer any.


No obstant, la mala sort va evitar que aconseguíssim pujar al podi a nivell de clubs, quedant 4ts a tan sols 7 punts del tercer classificat, ja que l'Albert Marcelino va caure a l'aigua just embarcar, podent acabar meritòriament la cursa, i l'Aina Codina i la Júlia Ripoll van haver d'abandonar després de volcar.


Ara a seguir entrenant dur per a poder fer un bon paper al Campionat de Catalunya d'Hivern i la 1a Prova 2020 el dia 7 de març a Banyoles.

RESULTATS

Roger Adserà: 3r Benjamí K1

Fàtima Moutarabi: 3a Aleví K1
Adrià Farré: 4t Aleví K1
Joan Domingo: 7è Aleví K1
Albert Marcelino: 8è Aleví K1
Gerard Tamargo: 11è Aleví K1

Mireia Solsona: 3a Infantil A K1
Francesc Codina: 2n Infantil B K1

Sara Escolà: 8a Cadet K1
Josep Domingo: 12 Cadet K1
Oriol Barbosa: 17è Cadet K1
Nil Ortiz: 19è Cadet K1

Astrid Vet: 5a Sènior K1

Axel Marcelino: 9è Sènior K1
Gerard Regí: 14è Sènior K1

Miquel Adserà: 2n Surski

Xavier Balsells: 3r Veterà A K1
Marcos Dobarro: 4t Veterà A K1



No hay comentarios:

Publicar un comentario