viernes, 22 de mayo de 2015

3a PROVA 2020

Dissabte passat, a Badalona, es va disputar per primer cop una prova d'aigües tranquiles, que va ser puntuable pel Programa 2020. Amb l'absència de dos dels nostres palistes vam intentar-ho fer el millor que vam poder.

En la primera sortida, la dels infantils B, Francesc Codina va obtenir la primera posició gràcies a que els 5 primers es van equivocar i van realitzar una volta més al circuit. En benjamins, Roger Adserà, després de tenir problemes a la primera ciavoga, va poder remuntar fins a la 7a posició, a tan sols 3 segons del sisè classificat.

En aleví, Albert Marcelino va quedar 15è, Joan Domingo 19è i Adrià Farré, després de volcar a la sortida, va acabar la carrera més que dignament, quedant el 26è, sumant punts que encara el mantenen a la 3a posició general de la lliga. En femení, Fàtima Moutarabi va ser 11a.




A nivell de clubs, vam quedar 6ens amb 277 punts, el pitjor registre de les 3 jornades que hem disputat aquesta temporada.

Així doncs, una jornada per oblidar i passar pàgina fins al dia 6 de juny, on es disputarà la 4a Prova 2020 i el Campionat de Catalunya de Marató a Sant Llorenç de Montgai.

RESULTATS

Roger Adserà: 7è Benjamí K1

Albert Marcelino: 15è Aleví K1
Joan Domingo: 19è Aleví K1
Adrià Farré: 26è Aleví K1
Fàtima Moutarabi: 11a Aleví Dona K1

Fran Codina: 1r Infantil B K1




No hay comentarios:

Publicar un comentario