lunes, 22 de febrero de 2016

Campionat de Catalunya d'Hivern 2016

Dissabte 20 vam participar al Campionat de Catalunya d'Hivern i a la primera prova del Programa 2024 a Banyoles i vam tornar amb 5 medalles, dues d'or, una de plata i dues de bronze.


En la primer part del dia van córrer els nostres palistes de l'escola, on en aleví home, Roger Adserà va quedar 7è en aleví B i Adrià Farré, Albert Marcelino i Joan Domingo van arribar 4t, 8è i 12è respectivament i Gerard Tamargo va patir un petit incident i va volcar a la última girada abans d'enfrontar-se a la recta final. Per part de les palistes femenines, Laura Liñán va guanyar la cursa i Lara Romero va quedar 5a. En infantil B, Fàtima Moutarabi va debutar en la distància de 3000 metres i va fer un bon paper, entrant en control i arribant 7a, i en infantil A, Francesc Codina va ser campió jugant-se a l'sprint final la cursa. Per clubs es va conseguir la 4a posició molt a prop del tercer classificat.


Pel que fa al Campionat de Catalunya d'Hivern, Aina Codina va seguir demostrant la seva millora aquest any i va aconseguir el bronze en Cadet K1, Oriol Barbosa va arribar 16è millorant més de 2 minuts el seu temps en 5000 respecte l'any passat. Astrid Vet va quedar 3a en Veterà A K1, Miquel Adserà va arribar 9è en Veterà B K1 i Antonio Montáñez va ser sots-campió de Catalunya en Veterà C K1. En la classificació de clubs vam ser 6ens, que si no ens haguessin restat els 24 punts que vam perdre per la no presentació de 2 palistes haguéssim assolit la 4a posició a nivell català.



Ara un petit kit kat de competicions fins a finals d'abril i a seguir entrenant com fins ara o millor.

RESULTATS

Laura Liñán - 1a Aleví B K1
Lara Romero - 5a Aleví B K1
Roger Adserà - 7è Aleví B K1
Adrià Farré - 4t Aleví A K1
Albert Marcelino - 8è Aleví A K1
Joan Domingo - 12è Aleví A K1

Fàtima Moutarabi - 7a Infantil B K1
Francesc Codina - 1r Inantil A K1

Aina Codina - 3a Cadet K1
Oriol Barbosa - 16è Cadet K1
Astrid Vet - 3a Veterà A K1
Miquel Adserà - 9è Veterà B K1
Antonio Montáñez - 2n Veterà C K1




No hay comentarios:

Publicar un comentario