martes, 30 de septiembre de 2014

TERCERS DE CATALUNYA EN PIRAGÜISME BASE!!

El dia 13 de setembre vam aconseguir el primer trofeu important de la curta història de la secció competitiva del nostre club. A Deltebre es celebrava la última prova de la Lliga 2020 on vam aconseguir la tercera posició en la cursa i en el còmput total de la lliga. Estem contentíssims amb la tercera plaça en la nostra segona temporada completa que fem, ja que al gener no ens ho esperàvem, però el treball i el sacrifici que han realitzat els nostres palistes han donat els seus fruits. 


A nivell individual, hem aconseguit dos podis a nivell comunitari, Adrià Farré ha aconseguit la tercera plaça en la lliga en la categoria Benjamí, en el seu primer any en aquest esport, i Sara Escolà ha assolit la mateixa plaça en Infantil A.


En la última cursa també vam tenir bona participació dels nostres petits grans palistes; en benjamí masculí, Adrià Farré va quedar 3r molt a prop dels dos primers classificats, Albert Marcelino va quedar 5è i Joan Domingo 12è; en aleví masculí Fran Codina va quedar 9è i en femení Fàtima Moutarabi 6a i Anna Escolà 8a. Ja en categoria infantil, Aina Codina, Sara Escolà i Júlia Ripoll van assolir la 2a, 3a i 4a posició respectivament i per la part masculina, Josep Domingo 4t, Oriol Barbosa 8è, Albert Daura 9è i Nil Ortiz 10è.També es va disputar la Mitja Marató de l'Ebre, en que el K2 sènior format per Miquel Adserà i Axel Marcelino van quedar 4ts, el K2 ja consolidat de Xavier Balsells i Marcos Dobarro es va imposar en categoria Veterà A i la nova incorporació del club, Astrid Adserà es va imposar en Veterà A K1.

En la classificació de la lliga, per categories, els nostres palistes han quedat en les següents posicions:

BENJAMÍ: Adrià Farré: 3r
                   Albert Marcelino: 4t
                   Joan Domingo: 11è

ALEVÍ: Fàtima Moutarabi: 5a
              Anna Escolà: 11a
              Fran Codina: 15è
              Roger Barbosa: 19è

INFANTIL: Sara Escolà: 3a
                    Aina Codina: 4a
                    Júlia Ripoll: 5a
                    Josep Domingo: 5è
                    Albert Daura: 9è
                    Nil Ortiz: 10è
                    Oriol Barbosa: 12è


No hay comentarios:

Publicar un comentario