sábado, 26 de octubre de 2013

Últim entrenament de la temporada

Avui acabem la temporada a l'escola de l'Associació Piragüística de Balaguer i donem vacances als nens (i, sobretot, als entrenadors i als pares) fins a finals de novembre per carregar les piles i agafar amb molta més força la temporada vinent, ja que hi hauran bastants canvis en la manera de portar a terme els entrenaments.


Des de la vessant esportiva podem considerar aquest any com un èxit. Tots els nens que van començar aquesta temporada (l'anterior només van competir en 3 curses oficials) han aconseguit dominar els k1 de competició, i hem aconseguit que vinguessin dues infantils més. També ens sentim molt satisfets de la feina feta a l'hora d'organitzar les dos curses aquest any; la de Sant Llorenç de Montgai que seguirem fent-la allí i la de descens organitzada aquest cap de setmana passat a Balaguer, que si el Sícoris Club i la Federació Catalana de Piragüisme hi estan d'acord, també organitzarem l'any que ve.


També val a dir, que des de la vessant més humana, hem aconseguit que el club funcioni, hem atret a altres persones que ens han donat suport i que s'estan involucrant en el funcionament de l'escola i, sobretot, hem aconseguit trobar un grup de pares meravellós, que amb la seva ajuda i la seva voluntat fan que tot això ja no tingui un stop, ara ja és impossible que això pari.

Així, doncs, fins d'aquí un mes tots a disfrutar de les vacances!

No hay comentarios:

Publicar un comentario