lunes, 9 de junio de 2014

Resultats més que positius i consolidació de la 3a plaça en la classificació de clubs

Estem més que satisfets de com va anar tot plegat dissabte. A nivell organitzatiu, tret d'uns petits problemes arbitrals que van tenir que van ocasionar una mica de retard en el desenvolupament de la prova de benjamins i alevins, tot va anar com la seda, podent oferir gràcies als nostres col·laboradors fruita i aigua en tot moment a tots els presents a la platja de la Transsegre. 


En temes purament esportius, estem orgullosos de com estan evolucionant els nostres palistes, que cada cop van apropant-se més als capdavanters, i que en alguna categoria ja en tenim de consolidats que habitualment acaben entre les primeres posicions. Destaquem en aquest apartat la segona posició d'Adrià Farré en categoria benjamí K1, ja que és la primera medalla que aconsegueix aquest jove palista a la que és tot just la 4a competició en la que participa.

A nivell de clubs, el podi en el Programa 2020 va ser l'habitual durant aquesta temporada, 1r C.N. Banyoles, 2n Sícoris Club i 3r A.P. Balaguer, que esperem poder seguir repetint en les dues proves que queden, i en la 1a K2-3K, 1r C.P. Castelldefels, 2n C.N. Banyoles i 3r Sícoris Club.


Vam tenir la presència durant tot el matí de la nostra sòcia d'honor (que encara que la nostra junta directiva encara no l'hagi nomenat, personalment per mi ho és), Carme Adell, que va venir a fer fotografies , a disfrutar del més que bon ambient que es respirava i a vendre algun exemplar del llibre que ha tret recentment.


Volem agraïr a tots els pares i mares dels palistes de l'escola perque sense la seva ajuda aquest club no aniria tan bé, a tots els àrbitres per la tasca que fan i que mai està reconeguda, a tots els palistes per la seva participació, a tots els delegats i entrenadors de club que van fer acte de presència durant la competició, a tots els patrocinadors i col·laboradors per ajudar-nos amb el seu gra d'arena
i a tot el públic per a venir a gaudir d'un dissabte de piragüisme.

RESULTATS:

Adrià Farré: 2n Benjamí K1H
Albert Marcelino: 4t Benjamí K1H
Joan Domingo: 14è Benjamí K1H

Fàtima Moutarabi: 5a Aleví K1F

Domingo - Barbosa: 8ns Infantil K2H
Ortiz - Daura: 9ns Infantil K2H
Ripoll - Codina: 2es Infantil K2F
Adsuar - Escolà: 3es Infantil K2F

Marcelino - Adsera: 5ns Sènior K2H

Balcells - Dobarro: 1rs Veterà A K2H

Enllaços a les classificacions:

Benjamí i Aleví
Infantils K2
1a Prova K2-3K
Resultat equips K2-3K

No hay comentarios:

Publicar un comentario