miércoles, 18 de junio de 2014

Bona actuació dels palistes al Campionat de Catalunya de Velocitat

Dissabte a la localitat barcelonina de Castelldefels es va disputar el Campionat de Catalunya de Velocitat, on vam estar representats per 8 palistes, 6 infantils, 1 sènior i 1 veterà A. 


Un matí amb moltíssima calor i al ser un format especial, molt pesat per aguantar per part dels palistes i dels acompanyants, ja que les sortides estaven molt separades entre elles i hi havia molt temps mort que no es podia aprofitar.


Estem contents amb els resultats, encara que ens vam endur un sabor agre-dolç amb la final del K4 infantil, ja que per tan sols un segon de diferència els nostres no van pujar al podi. En K1, destacar la classificació per a la final de Josep Domingo, i els 2 segons llocs d'Aina Codina i de Júlia Ripoll, i en K2 la també classificació per la final de Domingo - Barbosa i el segon lloc aconseguit per la parella femenina Codina - Ripoll. En veterà A, Marcos Dobarro també es va quedar a menys d'un segon de pujar al podi. A nivell de clubs, vam obtenir la sisena posició a molt pocs punts de la cinquena, i amb molts menys palistes.


RESULTATS:

Josep Domingo: 7è K1 H Infantil A
Oriol Barbosa: 10è K1 H Infantil A
Nil Ortiz: 11è K1 H Infantil A
Albert Daura: 12è K1 H Infantil A
Aina Codina: 2a K1 D Infantil A
Júlia Ripoll: 2a K1 D Infantil B

Domingo - Barbosa: 7ens K2 H Infantil 
Codina - Ripoll: 2es K2 D Infantil

Domingo - Ortiz - Daura - Barbosa: 4ts K4 H Infantil

Axel Marcelino: 17è K1 H Sènior

Marcos Dobarro: 4t K1 H Veterà A

Enllaços a les classificacions:


No hay comentarios:

Publicar un comentario