martes, 1 de julio de 2014

Primera participació en una Copa d'Espanya en la història del Club!

Dissabte dia 28 de juny de 2014 quedarà marcat en la història (de moment breu) del nostre club ja que per primer cop participem en una Copa d'Espanya. El palista infantil Josep Domingo Torremorell va ser l'encarregat de representar-nos a la localitat castellano-lleonesa de Zamora, on s'hi disputava la Copa d'Espanya "Jóvenes Promesas" on havia de recòrrer la distància habitual, 3.000 metres. 



Després d'un llarg viatge de més de 8 hores amb cotxe va poder "tastar" l'aigua del Duero al circuit d'El Merenduero, on el dia següent s'hi disputaria la cursa. Un cop fet el reconeixement del circuit, cap a l'hotel a acomodar-nos i a fer una mica de turisme i a sopar, aprofitant que era festa major a Zamora. L'endemà, ben d'hora ja desperts i amb els nervis a damunt, esmorzar i cap al Merenduero a preparar-nos i a fer el control de pes de la piragua, que el dia anterior vam arreglar amb uns mètodes una mica encestrals però efectius. A mesura que s'acostaven les 12:00, hora de sortida de la cursa, més nervis li agafaven al Josep.



No veníem amb la intenció ni els resultats de fer podi (ni molt menys), però si que amb el treball i el temps suficient com per entrar en control i fer els primers punts a nivell estatal del club, que era el nostre objectiu, però ja sigui pels nervis, per l'aire, pel fort onatge o per la nostra inexperiència, ens vam quedar a tan sols 6 segons d'entrar-hi, arribant a meta en la 92ena posició d'un total de 140 participants amb un temps de 18:28.990, a 4:28 del primer classificat. 


A partir d'ara, a aprendre d'aquesta primera i gran experiència, a seguir entrenant i treballant dur per a poder seguir voltant arreu del nostre país i intentar millorar els resultats, això si, fins l'any que ve ja no podrem fer-ho.



Estem més que satisfets del resultat, ja que ha sigut un premi per a tots plegats en el nostre segon any d'escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario