lunes, 21 de julio de 2014

3ers al Campionat de Catalunya de Descens Sprint

Ahir a Sort es va disputar el Campionat de Catalunya de Descens en la modalitat de Sprint de les categories Infantils fins a Veterà, on hi van participar 6 palistes del nostre club. 


En la part femenina del club, destaquem el sub-campionat de Sara Escolà, que es va quedar a tan sols 3.30 segons de la medalla d'or, i la tercera posició aconseguida per Mireia Solsona en la primera cursa que fa de piragüisme, volcant en la primera mànega i fent una molt bona segona mànega, fent un temps total de 1:28.37, jugant-li una mala passada una contra quan estava a punt d'arribar a meta.


Pel que fa als nois, destacar el bronze aconseguit per Josep Domingo, que va arribar a 4.75 segons del primer classificat, la sisena posició d'Albert Daura, i la vuitena d'Oriol Barbosa. Ja en categoria sènior, Axel Marcelino va quedar novè.


En l'apartat de la classificació per clubs, es va assolir la tercera posició en el Campionat a tan sols 4 punts del Kayak Mitjana, que ens va passar gràcies a la participació en la modalitat de patrulles. En primera posició i amb un total de 253 punts, el Sícoris Club va proclamar-se campió de Catalunya.


Estem molt contents de l'experiència viscuda i dels resultats obtinguts en una modalitat que no practiquem al nostre club i que no podem entrenar per falta de material, però que amb ganes i esforç podem realitzar.
RESULTATS:

- Sara Escolà: 2a Infantil D K1
- Mireia Solsona: 3a Infantil D K1
- Josep Domingo: 3r Infantil H K1
- Albert Daura: 6è Infantil H K1
- Oriol Barbosa: 8è Infantil H K1
- Axel Marcelino: 9è Sènior H K1

Enllaç a les classificacions:

CLASSIFICACIONS INDIVIDUALS

CLASSIFICACIÓ PER CLUBS

No hay comentarios:

Publicar un comentario