sábado, 12 de julio de 2014

Piragüisme adaptat amb el Club Esportiu L'Estel

Els divendres 27 de juny, 4, 11 i 25 de juliol, el Club Esportiu L'Estel de Balaguer, entitat que treballa amb persones discapacitades, han realitzat activitats de piragüisme adaptat a l'embassament de Sant Llorenç de Montgai amb material cedit pel nostre club. 


Des de l'any 2009 que treballem conjuntament per a potenciar el nostre esport i que desapareguin totes les barreres possibles per a que tothom pugui practicar-lo. Enguany, un total de 9 participants i 3 tècnics del club, tots federats a la Federació Catalana de Piragüisme, estan duent a terme aquesta activitat.


En el marc dels objectius que es van marcar des d'un bon principi, hi ha els següents:
     - Fomentar la integració i la pràctica del piragüisme entre les persones amb discapacitat intel·lectual.
     - Executar amb relativa correcció i eficàcia tècnica els desplaçaments bàsics.
     - Identificar els elements fonamentals de l'embarcació i de la tècnica del rem.
     - Consolidar actituds per a l'adopció d’hàbits saludables en la pràctica física i esportiva en un marc social agradable i de treball respectant les normes de seguretat i del grup.
     - Comportar-se d'una forma respectuosa amb el material a utilitzar cooperant en activitats de grup i en l'organització de les tasques.
    - Comprendre  la  importància  d'una  actitud positiva  en la  conservació  d'un  medi  natural proper motivant els usuaris a ocupar el seu temps lliure amb una activitat esportiva i lúdica.


A nivell de club estem molt orgullosos de poder ajudar a una entitat com aquesta, fomentant el nostre esport a la nostra ciutat en un col·lectiu que molt pocs cops té l'opció de realitzar activitats d'aquest tipus.


Realment, veure l'entusiasme i la felicitat que això els comporta i que et transmeten ens fa sentir molt bé. Esperem seguir col·laborant durant molts anys amb vosaltres!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario